Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

30 abril 2011

祝!九州 九州新幹線全線開CM

暗いニュースばっかり流れる中、このCMを見て元気をもらえるでしょう。
El 12 de març,just un dia després del terratrèmol es va inaugurar el Shinkansen de Kyushu, unint així la illa principal amb l'illa de Kyushu.
L'anunci va sortir unes quantes vegades per televisió abans de la catàstrofe, però just després que es conegués la tragèdia del tsunami va ser retirat pensant que no era correcte mostrar gent feliç i passant-s'ho bé mentre els compatriotes del nord estaven vivint una tragèdia sense precedents. Tanmateix setmanes després de la tragèdia molta gent ha demanat que es tornés a emetre perquè és un vídeo alegre i que proporciona il·lusió pel futur en uns moments en què tothom es troba molt conmocionat per tot el succëït.

25 abril 2011

サグラダ・ファミリアの内部 Imatges de l'interior de la Sagrada Família

Vídeo científic que explica les causes del tsunami de març del 2011

24 abril 2011

Un dels millors reportatges que he vist sobre el terratrèmol al Japó

16 abril 2011

福島原発事項は本当に避けれなかったのだろうか

TEPCOは福島原発事項の事項が想定外の大津波によって起こったと述べ続けていますがそれは本当のだろうか。

Etiquetas: , , ,

10 abril 2011

日本頑張れ!! Molta força Japó!!!

先月、友達と日本の津波の被害者を少しでも助けようと思い、寄付を集めるためにカネット・デ・マルで屋台を出しました。村民の皆さんは大変協力してくれて、350ユーロを集めることができました。 Aquest passat mes de març, amb uns amics vam fer una paradeta a Canet per tal de recaptar fons per ajudar els damnificats pel terratrèmol i el tsunami del Japó. Tothom hi va col·laborar molt i vam poder recollir més de 350 euros.

09 abril 2011

盆栽の形をしているオリーブの木

Olivera en forma de bonsai dels Vivers Ernest de Lliçà de Munt.

今働いている学校の周辺の自然

L'entorn de Sant Feliu de Codines.