Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

30 abril 2011

祝!九州 九州新幹線全線開CM

暗いニュースばっかり流れる中、このCMを見て元気をもらえるでしょう。
El 12 de març,just un dia després del terratrèmol es va inaugurar el Shinkansen de Kyushu, unint així la illa principal amb l'illa de Kyushu.
L'anunci va sortir unes quantes vegades per televisió abans de la catàstrofe, però just després que es conegués la tragèdia del tsunami va ser retirat pensant que no era correcte mostrar gent feliç i passant-s'ho bé mentre els compatriotes del nord estaven vivint una tragèdia sense precedents. Tanmateix setmanes després de la tragèdia molta gent ha demanat que es tornés a emetre perquè és un vídeo alegre i que proporciona il·lusió pel futur en uns moments en què tothom es troba molt conmocionat per tot el succëït.

1 Comments:

At 11:07 a. m., Anonymous Anónimo said...

Veig que encara vas actualitzant! Molt bé!

Podries reconvertir aquest blog en reflexions o noticies sobre Japó i la seva cultura! Bé, tan sols una idea!

 

Publicar un comentario

<< Home