Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

22 septiembre 2007

El "Rainbow March" de Sapporo



El passat diumenge, 16 de setembre, vam celebrar l'11è Rainbow March de Sapporo. Unes 1000 persones vam caminar pel centre de Sapporo, Odori Koen, per tal de donar a conèixer l'existencia de minories sexuals, fer saber aquells que tenen dubtes pel què fa a la seva orientació sexual que no estan sols i per demanar per una societat més oberta, on hi hagi unlloc per a tothom.

La primera Rainbow March al Japó es va celebrar a Tokyo el 1994, i es celebrà ininterrupidament fins al 2000, al 2005 es va reinstaurar. A Sapporo la primera Rainbow March es va celebrar un any després de la de Tokyo, i s'ha establert de forma permanent, fins avui (només es deixà de celebrar el 2000).

Etiquetas: , , , ,

1 Comments:

At 11:49 a. m., Anonymous Anónimo said...

Hola.
Apa aixo es com un orgull gai... pero japones. Jejjejjej
Emb sembla molt bé que uh selebrin pero aqui a europa aixo esta millor.... de las minories secuals.
Salutacions.

 

Publicar un comentario

<< Home