Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

25 noviembre 2007

Moment històric!!! Dos canetencs a Sapporo!!

Uooooooooooo! El món està globalitzat, o jo diria que centrifugat, i un exemple clar l'és en Jordi. De Canet se'n va a estudiar a Austràlia, allà troba una xicota japonesa, i ara viu al Japó, a últim racò de la illa més al nord, a un lloc que de tanta boira que hi ha han creat el festival de la boira, ensenyant anglès. Al·lucina!!
Doncs ahir aquests dos nois de Canet, un poble amb un no sé què indescriptible, amb una esglèsia al centre i una plaça de l'església, aquell ajuntament amb les banderes isades, i un centre parroquial en el que els que fan teatre només es miren entre ells, i que ha poduït personatges tals com la Trinca...o nosaltres mateixos; ens vam trobar a Sapporo! Moment mític! Beneïda és Hokkaido de tenir dos canetencs entre els seus!

Etiquetas: , , ,

1 Comments:

At 11:45 a. m., Anonymous Anónimo said...

Jajaja.
Brutal!
(Tan l'escrit com el moment)

Vols dir que dos canetencs mai es tornaran a trobar a Sapporo?
Ara ja hem de rissar el riso, com dirien els de l'Ebre cap enlla, i tu venir cap a Kushiro.
Que aixo si que segur que no es repetiria mai. Jajaja.

Merci pel teu temps i per dur-nos al karaoke mes surrealista de la historia :))

Cuida't molt Biel

 

Publicar un comentario

<< Home