Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

18 octubre 2008

電車で寝過ごさない発明品を漫画家が開発


Un freak japonès que s'ha inventat unes ulleres perquè si s'adorm al tren algú l'avisi que ha de baixar. A la pantalleta que hi ha a les ulleres hi va apareixient tota l'estona: "Baixo a l'estació de Mejiro". Però en el seu primer intent ningú el va despertar. Realment n'hi ha que neixen estrellats!

3 Comments:

At 5:19 p. m., Anonymous Anónimo said...

Realment es increïble la capacitat que tenen els japos per inventar, innovar i crear coses, per absurdes que siguin!
Tot i que sigui el paradís del capitalisme, s'ha de reconeixer que la iniciativa no els hi manca!

 
At 8:32 p. m., Blogger marina said...

t'imagines un futimer de gent amb la pantalleta i cadascú mostrant el seu destí? Quin estrès per als qui estan desperts, tu!! :-D

una abraçada!!

 
At 11:18 a. m., Anonymous conjuntbuit said...

Home! Almenys aixi s'estalviarien totes aquelles mirades incomodes que es produeixen al metro/tren i que t'obliguen a mirar a un punt del vago on no hi hagi ningu.

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home