Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

22 septiembre 2008

時間の流れを感じる…みそじを迎え M'han caigut els 30...sento el pas del temps


Com m'han arribat els 30? Doncs fora de casa, els vaig rebre al matí amb l'àvia de Fujiyoshida i fent una visita al temple shintoista del poble. En un racó del temple hi ha aquesta font feta de banbú que mostra un moviment etern, lent i regular, que ininterrupudament inspira i exhala glops d'aigua, donant pausadament garrotada a la pedra per fer sentir que el temps passa lenta i inexhorablement.I a la tarda cap a Tokyo, a passar un parell de dies amb uns amics.


みそじは富士吉田のおばあちゃんと一緒に過ごした。朝、富士吉田の神社を訪れ、その隅にあるししおとしをしばらく眺め、時間の流れ強く感じた。徐々に、不可避的に経ていく時間…もう三十だ!

Etiquetas: , , , ,

2 Comments:

At 1:53 p. m., Anonymous Lourdes said...

Lenta pero sin pausa dando vida a todo ello que rodea. Este foto se parece mucho a ti, Biel. Nos das aire puro y vida cada vez que leemos una a una de las palabras que escribes.
Lenta porque nos deja saborear las cosas que vemos, tocamos, resperamos, todos aquellos que nos regala gratuitamente cada dia.
Que te vaya muy bien las cosas y hasta pronto.

 
At 7:07 a. m., Blogger marina said...

em passaria hores i hores veient com s'escola el temps, en aquest esglaó de pedra, escenari en verd i música aquàtica.

una abraçada...
(iepa! que jo també d'ací poc ja t'atrapo, jejeje!)

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home