Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

17 noviembre 2008

El meu panorama diari

Aquest és l'únic panorama que m'espera durant els proper mes i mig, així que si no tinc massa res per escriure suposo que ho entendreu. Espero que m'hi aclarixi enmig d'aquesta selva de símbols.
L'escrit que tinc a la porta de l'armari és un lema que vaig crear en l'època en què l'ànima no trobava repòs, quan sentia que els reptes superaven les meves forces...「志向が清ければ恐れることない。夢中に前に進もう」 "Si l'intenció és pura no cal témer. Tira endavant enèrgicament"

2 Comments:

At 9:16 a. m., Blogger Bernat Agullo said...

ja som 2 (pel q fa el panorama i els dubtes existencials!)

realment el q costa mes posar-s'hi, a partir d'aqui amb perseverancia qualsevol cosa es possible !!

 
At 1:02 p. m., OpenID glamboy69 said...

Molta sort amb tot wapu!!
Segur q amb lo corrant q ets tot et surt bé!
Amb els REis i tot ehh! Quin luxe!
Saps que? Davant la manca de rpespectives d efeina en qrqueologia d ecara a 2009 estic pensant en marxar a fora... tú em recomanes l'experiència?

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home