Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

11 agosto 2008

Sortida a Toyako 洞爺湖の合宿





Del 19 al 21 de juliol vam anar amb els de la universitat a Toyako. Els dos primers dies va estar tancats al Ryokan (hotel japonès tradicional) fent diverses presentacions acadèmiques, i el tercer dia el vam tenir lliure per poder gaudir del fantàstic entorn de Toyako, el llac més gran de Hokkaido. De fet el parc natural de Toyako ha esdevingut conegut mundialment recentement per la reunió del G8 que es va celebrar en un hotel pròxim al llac.
7月の19日から21日まで大学の合宿で洞爺湖へ行った。最初の二日間、旅館の中で学問的な発表を行い、最後の日に自由時間だった。洞爺湖の非常に茂っている自然を楽しむことができんた。最近、サミットのおかげで、この非常に自然に恵まれている地域が国際的に知られるようになった。

Etiquetas: