Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

09 agosto 2008

Finalment de vacances!!! やっと夏休みが来た。

Ahir finalment vaig lliurar l'últim treball del semestre, i ja estic de vacances, tot i que per poc dies, perquè de seguida m'haig de tornar a posar mans a la feina...perquè d'aquí a final d'any haig d'escriure 90 pàgines en japonès, em venen ganes de porar (ToT).
Així que per celebrar que ja tinc tots els crèdits necessaris pel màster, vaig anar a sopar amb un col.lega francès i uns amics japonesos a un restaurant italià. Davant les demandes de la família que pengi més fotos meves, ja veieu que us faig cas.

やっと昨日、最後のレポートを提出し、夏休みにはいた。しかし、今年末までに6万字の修士論文を書かないといけないのであまり長い休み取れない。。。泣きたくなる(ToT)。

とりあえず、修士を卒業するための必要な単位をとったので打ち上げに、フランス人と日本人の友達とイタリアン・レストランを晩御飯を食べに行った。自分が写られているの写真をもっとアップロードして欲しいと家族から頼まれたので、その願いに応えて、これからだんだん載せます。