Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

24 junio 2008

NatsuIro Yuzu

Fa un temps que un col·lega francès em va a donar a conèixer aquest grup de música que es diu Yuzu. Yuzu és un cítric japonès amb un gust molt peculiar. És un grup molt fresc i alegre. La cançó és "natsuiro", "Color d'Estiu", i trobo que el vídeo és genial!


夏色 ゆず

Etiquetas: , ,

3 Comments:

At 6:54 p. m., OpenID glamboy69 said...

Feliç dia del Orgull!!
Al Japó feu algo? O ho celebreu un altre dia?

 
At 4:23 a. m., Anonymous Biel said...

Igualment Roger! Al Japó la veritat és que són molt pragmàtics, i com que se solapa aquí a la ciutat de Sapporo amb una altra festivitat, es celebra la Desfilada de l'Orgull al setembre. A Tokyo no se celebra per disputes internes, imagina't!!!

 
At 7:09 p. m., Blogger marina said...

doncs sí! feliç dia companys!

biel, sí que és fresc el video sí...ja em capbussaria en aquestes aigües...més que anar amb bici (jijiji... ara m'ha vingut al cap l'excursió amb bici fins a aquella festa de barri...ho recordes? :-)

aquí fa una calor.....

una abraçada fresqueta!

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home