Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

08 mayo 2008

平岡梅苑 Jardi de pruneres a HiraokaEtiquetas: , ,

4 Comments:

At 9:39 a. m., Blogger marina said...

mmm...no saps com m'agradaria ser aquí...

la foto és d'ara? si que ha tardat a arribar el hanami, o ja és això?

espero amb delit les respostes :-)
i si tens més fotos...mmm...ja ho saps...estic disposada a somniar desperta...!

un bes,

marina

 
At 9:51 a. m., Anonymous Biel said...

Si Marineta, les fotos són d'ara. Les pruneres floreixen més tard que els cirerers, i de totes maneres t'haig de recordar que estic al Nord, i que és l'última regió en què floreixen. És tot curiós verure l'home del temps a aquesta època, perquè et va mostrant també ´l'etapa en què es troba cada regió pel què fa a la floritura dels cirerers i de les pruneres.

 
At 1:05 p. m., Blogger marina said...

Ostres ,Biel!
Mira si em fascina el hanami que ja ho veus...per uns moments vaig confondre els cirerers amb les pruneres...jajaja ni m'havia fixat amb el títol!
Sóc miop...però tant?

Avui ja he anat a Correus. ;-)
un petó de tsuki,

(i sí, no cal que em recordis que ets al Nord...algun dia..encara que ja no hi siguis...hi aniré i hi faré una visiteta...fa? )

marina

 
At 4:55 p. m., Anonymous Anónimo said...

Booaa! Que xules les fotus1 L'altre dia vaig estar a acsa d'un amic q acaba de tornar de viatge de noces a Japó i em vaig empassar 1.500 fotos com aquesta del tiron!!

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home