Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

04 mayo 2007

Advertències japonesesNo sé perquè, però els japonesos tenen una obsessió increïble per posar cartells per advertir-te de les coses més insignificants i coses que són de sentit comú. La qualcosa acaba fent que les ciutats i els edificis, i també els trens i els autobusos, estiguin saturats de senyals d'advertència.
Aquesta senyal va aparèixer concretament farà cosa d'un més al pis de casa, però és que després m'he adonat que està també en d'altres pisos, deu ser una nova advertència a nivell nacional. Mha resultat graciosa perquè és molt gràfica. Diu quelcom com:
"PERILL! Fagin el favor d'usar l'ascensor de manera que no els quedin ni cordes ni corretges enganxades a la porta. "
wahaha!

Etiquetas: , ,

1 Comments:

At 9:36 p. m., Anonymous mcmahon said...

Hola:
Molt original.....
salutacions

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home