Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

04 marzo 2007

LA VIDA DIÀRIA A TOKYO 東京の日常生活

Diumenge 4 de març. Demà marxo cap a casa, l'emoció no em deixa dormir. Són les 6 del matí. M'aixeco d'un salt, prenc la dutxa de rigor i em faig un cafè. No menjo res, només tinc ganes de sortir a veure quines noves sorpreses em depara aquest Tokyo avui. A vegades quan viatjo, tal és l'emoció de descobrir, que m'oblido de menjar, no me'n recordo, tinc massa coses a fer.
Agafo el metro a Asakusabashi 浅草橋 i em dirigeixo cap a Asakusa 浅草. Asakusa és un dels barris obrers de Tokyo, els seus malls d'articles barats i els carrers plens de restaurants barats on anar a prendre un sake i una mica de peix que al vespre estan en plena ebullició, li donen un caràcter especial, que fan que sempre que vaig a Tokyo passi per aquest barri.
El temple Sensoji ja és obert. Hi ha una munió de gent purificant-se amb incens i gent fent pregàries. Al voltant hi ha tot de parades de menjar. El venedor de boles de pop la fa petar amb un altre paradista, i jo saludo al vendor de patates de Hokkaido tot fent-li saber que visc a Sapporo.

1 Comments:

At 1:02 a. m., Blogger Sergi said...

Salut Biel, soc el Sergi, el webmaster de CATALANSATOKYO.com
He estat llegint el teu Blog i he pensat que potser et podria interessar posar-te en contacte amb altres catalans que hi viuen.

CatalansaTokyo.com forma part del projecte Catalansalmon.com

Et convido a fer un cop d'ull i participar-hi si t'interessa.

Una encaixada!
Sergi
www.catalansadublin.com

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home