Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

25 febrero 2007

Despedides, i més despedides!

Avui hem celebrat la despedida d'en Kris, que és un noi de Cambodja que ha fet la seva tesis doctoral aquí sobre l'explotació forestal d'una regió del seu país. Ens va portar a un restaurant que el porta una parella, en el que es menja superbé, i a un preu mòdic.
Hostres, ultimament només estem de despedides, doncs tots els que s'han grduat ara tornen cap a casa. La setmana passada ja em vaig despedir dels amics d'Israel. Això de les despedides se'm dóna fatal!
La noia que tinc al costat és la Loli de Madrid. La veritat és que mai com ara no havia practicat tant el japonès, ni l'anglès...i tambè el castellà.

0 Comments:

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home