Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

24 mayo 2007

Gups i cançons preferides

Bé aquí teniu una mostra del que sempre canto quan vaig al karaoke. Així us féu una idea del què s'estil·la per aquestes terres.

HIRAI KEN "Hitomi wo tojite" (tanca els ulls) És un dels meus cantants preferits en aquest país, i de fet és una de les icones gay al Japó, tot i que ell mai se n'ha declarat.


UTADA HIKARU "First love" (Primer amor) És la única cançó que m'agrada d'aquesta cantant, la resta són massa disco-dance pel meu gust. Va ser hit quan vaig estar al Japó fa 8 anys.


SOUTHERN ALL STARS "Tsunami" Aquest és sens dubte el meu grup preferit. M'encanta la veu carrasposa del cantant. Són d'una ciutat al Sud de Tokyo, Chigasaki, i tot sovint surten referències dels seus paisatges a les seves cançons. Fa 13 anys quan vaig venir d'intercanvi al Japó ho vaig fer a Chigasaki, i va ser la famíla que em va acollir que em va donar a conèixer aquest grup, que és un dels orgulls de la ciutat.


MATSUYAMA CHIHARU "Tabidachi" (Emprendre el viatge) És sens dubte el meu cantautor preferit, i es de Sapporo!


WAT "Bokura no rafu sutori" (La nostra història d'amor) Un grup d'aquests creats a través d'audició, cosa que funciona molt aquí al Japó. Penso que són un petard musicalment, i les lletres són una cursilada...però és que hi ha un dels nois que em té el cor robat...no hi puc fer més, és la meva debilitat!

Etiquetas: , , , , , , ,

1 Comments:

At 5:46 a. m., Anonymous marina said...

Hola Biel! Molt bo...! és curiós sentir-ho cantar en japonès!
ookina kisu amic meu!

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home