Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

16 marzo 2009

Mireu quina passada!

Una amiga de la Fumiko que es dedica a la creació de bijuteria, el dia del sopar em va regalar aquesta agulla per la corbata que em va fer expressament. És una kokeshi, una nina japonesa d'aquelles de fusta, i que porta ulleres...és a dir sóc jo convertit en kokeshi?! A més fixeu-vos en el detall! La kokeshi porta un kimono estampat amb pètals de flor de cirerer, i enmig dels pètals s'hi pot llegir el meu nom. Quina currada! De segur que seré l'únic salariman en tot el Japó que porta una agulla de corbata que és una kokeshi amb ulleres!!!

3 Comments:

At 5:44 p. m., OpenID glamboy69 said...

Que xulo1 Ja veig q no pares eh! Ja has coemnçat la nova feina?
Seguiré esperant el teu post! Take it easy!

 
At 9:07 p. m., Blogger marina said...

Ostres quin regal ..! i sí que per allà al mig es pot llegir BIEL....jejejeje

Una abraçada ben forta.....!!!!!!

 
At 9:44 a. m., Anonymous Anónimo said...

Hola Biel!, soy María(España, Madrid-Valencia). Te escribo para desearte una Feliz Navidad y que tengas un estupendo 2010.
¿ Que tal con el trabajo?, ¿algo más tranquilo?, seguro que para este proximo año todo sera aun mejor.

Un abrazo ;-)

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home