Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

08 enero 2009

Bitàcola d'un japanòfil empedreït a Ràdio Arenys

En Xavier Mir i Josep Maria Cano el passat dilluns, van dedicar part del programa "La placeta" de Ràdio Arenys a comentar el meu blog. L'enllaç d'audio es troba a partir de l'enllaç del blog d'en Xavier Mir.
El bloc de Biel Isern, a Ràdio Arenys
Diumenge, 4 de gener de 2009 11:36h
Tercer lliurament de la sèrie d'àudios. Us recordo que es tracta de l'espai de blocs que des del 8 de setembre de l'any passat faig cada dilluns a les 11 del matí al costat del periodista Josep Maria Cano, conductor del magazín matinal "La placeta", a Ràdio Arenys. Si en les dues primeres ocasions vam parlar dels blocs de Saül Gordillo i Anna Soliguer, ara és el torn de Biel Isern, un maresmenc al Japó, autor del bloc Bitàcola d'un japanòfil empedreït. En Biel viu a Sapporo i des d'allà escriu el bloc. No us el perdeu. Per escoltar l'àudio, cliqueu aquí. Demà dilluns, doncs, un altre. Ho podeu escoltar en directe o fins i tot veure'ns i xatejar amb nosaltres.

3 Comments:

At 9:11 a. m., OpenID glamboy69 said...

Woooow!!
Xaval! Quin nivell que parlin de tú per la ràdio i et posin al nivell de Saül Gordillo!
Em deixes parat!!
Com t'ho has menegat des de l'altre banda del globus terraqui?

 
At 8:42 a. m., Blogger marina said...

és que els d'arenys i els de canet són... :-)


una abraçadaaaaa,
ookina kisu!

 
At 10:23 p. m., Blogger Angelina said...

Hola Biel! Acabo de sentir la valoració que van fer del teu bloc al programa "la placeta". Estic molt contenta del reçò que te la teva aventura al Japó. -- Les últimes fotos molt maques. Aqií a nevat però no tan... Una abraçada.

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home