Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

16 enero 2009

Fotos d'hivern

Ja se que no tinc perdo. (a mes avui em toca escriure el post amb un teclat que no te accents). Finalment sembla que tinc una mica de respir, pero encara tinc coses a fer.
Avui he tornat de Tokyo, despres de dos dies de formacio a l'empresa...que encara no tinc contracte, perque tot esta pendent de si em graduo o no. Aviat tot se sabra, si no em puc graduar, doncs provablement podre despedir-me de l'aventura japonesa, i si em graduo, doncs me'n vaig cap a Tokyo. Sigui com sigui s'han acabat aquests ferrugosos anys a la Universitat de Hokkaido!!!
Les fotos que he pujat: La primera es del carrer de davant de casa. I totes les altres estan preses dins del campus de la uni. La ultima es el Furukawa Kodo, l'edifici mes antic de la universitat, es tot de fusta d'estil colonial, i es on es donen les classes d'historia i d'antropologia.

2 Comments:

At 9:20 p. m., Blogger marina said...

segur que et graduaràs....!
ànims!

una abraçada ben càlida que contraresti una mica el blanc....

(m'agrada sobretot la foto dels fils elèctrics nevats....se'n veuen un munt!)

 
At 12:11 p. m., OpenID glamboy69 said...

Ieee!!
Gràcies per la teva lliçó accelerada de sociologia i antropologia japonesa! M'ho vaig passar genial!

Espero el teu cameo en candelets, peró no tinc cap pressa he! No et faré passar cap procés selectiu, ni entrevistes, ni examens! ajajaj

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home