Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

30 noviembre 2008

Petites coses que m'alegren el dia a dia 2L'ambientador amb fragància de mango, que dona un caire tropical al meu pis, tot i que a fora hi fagi un fred antàrtic.

3 Comments:

At 2:10 p. m., OpenID glamboy69 said...

Recordo un jaciment q vam excavar a barna on teniem una claveguera oberta i vam rodejar tota l'excavació d'ambientadors com aquest!

Saps? Sempre m'he preguntat q hagués passat si haguessim quedat... qui sap, suposo q res! Però eh! Que si mai tornes per Barna i vols fer un cofee (sense segones intencions, I swear it) doncs ja saps per on paro!

 
At 4:36 p. m., Anonymous Anónimo said...

ei, què tal?
vinga ànims!!!a tope!!!! que guapa la neu! i les lioneses, ei, i no et vas fer una foto amb els reis?! caram, quin glamour! i no vau pegar un banyo al llac del Palau? igual ara hi ha més vigilància, no?
un petó!!!!
joana

 
At 7:15 a. m., Blogger marina said...

Visca la tropicalitat adquirida...!
Molta energia, filosofia i un munt d'abraçades càlides...!
Ànimssss!

anna i marina

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home