Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

12 marzo 2008

Els hotels de l'amor

Els hotels de l'amor, es a dir els "Rabu Hoteru", son un tipus d'hotels que es troben per tot el pais, noramlement prop d'aeroports i de carreteres importants. Com senyala el nom son hotels pensats per anar a fer l'amor amb la parella, ideal per aquells que viuen amb els pares...o els que tenen una amant. Aquests hotels destaquen perquè tenen un disseny de lo mes cutre, que recorda mes qualsevol edifici de Disney World que no pas un hotel.
La majoria d'aquests edificis tenen diferents tipus d'habitacions, amb diferents ambients, per fer realitat qualsevol fantasia. Hi ha habitacions que disposen de disfresses manga, o material "leather", per satisfer als mes fetixistes. En molts d'aquests hotels no hi ha recepcio per tal de preservar la intimitat dels clients, i es fa tot a traves d'una màquina, que despres d'haver pagat els yens corresponents et dona la clau de la habitacio corresponent.
De fet hi ha qui fa servir aquests hotels quan viatja perque son mes econòmics que qualsevol altre hotel. Mentre que una habitacio doble de la cadèna d'hotels mes econòmica costa poc mes de 40€, la d'un "rabu hoteru" en costa menys de 30.
Avui m'he decidit a escriure aquest post, perquè a les notices ha sortit que els pares d'una escola es queixen perquè s'ha construit un d'aquests hotels al costat mateix d'aquesta. El problema diuen que està en què una instal.lacio d'aquest tipus contamina l'ambient de l'escola i que els nens que estan en una edat que tenen molta curiositat per tot els pregunten per aquell edifici que crida tant l'atencio i que es troben en un compromis perquè no saben què respondre'ls (en quant la majoria d'ells de segur que han estat en algun d'aquests hotels mes d'un cop).


Etiquetas: , , , ,

3 Comments:

At 1:01 p. m., Anonymous Anónimo said...

Eii! Veig ue ja tornes a actullitzar!! ben fet!!

Rabu Hoteru?Aixíes dieun? Quin nom més apropiat no? ahajaj

 
At 10:02 a. m., Anonymous TV de Plasma said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

 
At 10:02 a. m., Anonymous Wireless said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home