Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

11 agosto 2006

He estat una setmana per Honshu, de l'1 al 8 d'agost. Com que aquestes dates hi ha molta gent que viatge, els bitllets d'avió eren increïblement cars, així que vaig agafar el ferri...quin viatge més llarg!! 18 hores de viatge, i el ferri et deixa a Ooarai (Ibarakiken), és a dir al mig d'enlloc!! Després espavila't per arribar fins a Tokyo!! Ha sigut tota una aventura i tot un repte, ha sigut el primer cop que m'he espavilat jo sol per moure'm amb tren i autobús pel Japó i me n'he sortit prou bé!! La veritat és que encara no sé massa bé com funcionen els trens aquí...però preguntant s'arriba a Roma.
Primer vaig anar a Fujiyoshida a casa dels pares de la Michiko, la meva primera professora de japonès. Fujiyoshida, és una petita ciutat que es troba a la falda del Mont Fuji. Aquest va ser el primer lloc que vaig visitar del Japó farà 12 anys. Quina alegria tornar a veure l'àvia de Fujiyoshida, després de 6 anys!! A més va cioncidir que la Michiko també és quí al Japó de vacances.
El dia 3 vaig agafar el tren i vaig anar cap a Chigasaki a casa dels Takaku. La Sra. Takaku és la directora d'un centre d'activitats extraescolars i fa 13 anys va organitzar l'estança d'uns 15 nois i noies japonesos a Canet. També vaig estar un dia a casa dels Kurokawa a la ciutat de Fujisawa. Fa 14 anys vam acollir durant dues setmanes en Yuji i la Tomoyo Kurokawa a casa, d'aquesta experiència va nèixer una forta amistat i un interés pel Japó que em va portar a començar a estudiar japonès.

0 Comments:

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home