Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

08 julio 2006

祭り FESTIVAL




1 Comments:

At 7:14 p. m., Anonymous Anónimo said...

Aquí l'Anna i la Marinaaa!!! Por fin juntas para esribirteeee!!
(Anna) Creu-me que he intentat vàries vegades fer-te algun comentari però tiu, no me'n surto! Sort que avui amb la Crack de la Marina et podrem fer aquest minimail!

Es genial tot el que expliques i les fotos! Ens fa sentir molt apropet teu! Avui mateix hem anat a veure gegants a Argentona i ha sortit el tema dels tradicionals...i hem parlat del cagatio i de la teva xarrada catalano-japonesa! Veus com ets aprop nostre?

bé, animeta, et donem una forta abraçada amb frescor de pluja i ja t'ex`plicarem les nostres properes aventures a les terres holandeses!

Anna i Marina

 

Publicar un comentario

<< Home