Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

06 julio 2006

Concert de shamisen i koto 西野神社での三味線と琴の演奏会


Ahir vam anar amb la Fumiko a un concert de Koto i Shamisen que es va fer dins del Temple Shinto de Nishino. El Shamisen és un instrument de tres cordes i amb una caixa de ressonància recoberta amb una membrana que li dóna un so molt peculiar. Va ser tota una experiència. El concert el va dur a terme la família Sato. El pare, Michihiro Sato, és molt reconegut arreu del país. Lluny de ser un concert tot seriós...va estar ple de bromes...i el fill que té 13 anys també va actuar. Entre interpretació i interpretació ens van narrar històries molt interessants sobre les cançons, sobre intèrprets famosos de shamisen...o simplement experiències divertides que els han succeït en diferents concerts

2 Comments:

At 12:26 p. m., Anonymous Anónimo said...

OOHH! Biel!...enveja sana!!
mmmm...i m'hauré d'esperar tant de temps per a venir? no ho facis sovint això de penjar fotos de concerts que sóc capaç de plantar-me a aquí sense avisar, eh? (je,je..és broma!)M'agradaria molt que poséssis quatre ratlles explicant com va ser aquest concert..i ...si pot ser..alguna entrada musical també (per situar-nos amb els cinc,sis..sentits)
Una abraçada ben forta!

 
At 8:51 p. m., Anonymous Anónimo said...

Ei, Biel!! Gràcies a la Marina acabo de descobrir la teva pàgina web. I opino igual que ella: quina enveja poder sentir un concert amb música tan diferent a la nostra!! Nosaltres que som músics i, tanmateix, desconeixem tantes coses de la música de cultures diferents de la nostra... Ha de ser molt interessant poder assistir a concerts com aquests!!
M'apunto a la proposta de la Marina perquè pengis alguna entrada amb música japonesa. Ja ens explicaràs més coses. Una abraçada des d'Arenys!!!

 

Publicar un comentario

<< Home