Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

20 mayo 2006

カラオケ KARAOKE...naturalment!!


El divendres vam tenir una festa d'obertura del curs -tot i que ja fa un mes i mig que ha començat- pels estudiants estrangers de la Facultat de Lletres. Els professors de la Facultat es van encarregar del menjar i les begudes...i com sempre en aquestes ocasions ens vam haver de presentar un per un davant de tot el grup...és graciós perquè els japonesos solen ser bastant vergonyosos, però en canvi en qualsevol acte que es fa a la universitat, et fan plantar davant de tothom i t'has de presentar.

Després un petit grup vam anar a cantar al Karaoke. Naturalment em van fer cantar les úniques cançons que hi havia en espanyol i que són cutres i passades de moda com: "Solamente una vez"o "Para bailar la bamba". Ja veieu que a part d'estudiar...també ens ho passem molt bé!!

1 Comments:

At 12:35 p. m., Anonymous Anónimo said...

Ostres, aquí també n'hauríem de muntar un algun dia ..a veure si plou d'una vegada!
petó dolç..!

 

Publicar un comentario

<< Home