Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

12 mayo 2006

M'han robat la bici!! 最悪だ!!

El dimarts d'aquesta setmana m'han robat la bicicleta prop de la universitat, quina mala folla!! Feia tot just un mes que me l'havia comprat i a més tenia candau!! I per súmum me la van trincar a plena llum del dia, en menys d'una hora. Encara no m'ho acabo de creure!!
Ahir vaig anar-ho a denunciar a la policia. Pensava que portant els papers de la bicicleta, només em preguntarien pel número de la bicicleta i l'indret on me l'havien robat...però em van tenir una mitja hora a la comisaria fent-me preguntes...ni que fos jo el lladre. Però després el que ja em va semblar surrealista va que em van demanar que els acompanyés a "l'escena del crim". La policia portava cinta per medir, i van fer medicions i van fer un cròquis de la ubicació exacta de la bici...increïble!! M'agués agradat poder fer una foto de l'escena!!

2 Comments:

At 12:47 a. m., Anonymous euterpe said...

O_________O Increible!! Que faena!!

 
At 11:38 a. m., Anonymous marina said...

Ànims, malgrat al distància,estem amb tu pel que necessitis.
Per cert, t'haig de donar molts records d'en Joan...i... saps què em va deixar escoltar ahir..? doncs, un Cd de teatre Nô..ostres, curiosíssim...el tema de la famosa flauta japonesa..ho recordes? :-))
Un petonet de pètal de flor de cirerer..amb flaire inclosa!

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home