Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

11 mayo 2006

ELS CIRERERS HAN FLORIT

Semblava que la primavera no havia d'arribar mai, però des de fa uns dies que ja podem anar amb màniga curta!! Fa tres dies que els cirerers han florit i també els pruners. Sapporo és l'únic lloc on els cirerers i els pruners floreixen alhora. Es fan esperar, però l'espectacle val la pena!!
Els japonesos senten un admiració especial per la natura i aquests dies tothom parla del mateix: avui els cirerers de tal parc han començat a florir, els de tal altra ja estan en plena floritura...

2 Comments:

At 11:31 a. m., Anonymous joan campa said...

Apa noi, com t'ho muntes de bé eh!Si recopiles tot el bloc, en fas un llibre i el publiques!Molts records des de Canet de part de tots els que t'estimem.
Joan.

 
At 11:30 a. m., Anonymous marina said...

Ostres, Biel, rondant per la xarxa he anat a petar a una pàgina web(takizakura.com) sobre els cirerers i es admirable l'estimació que hi tenen. Les fotos que hi he vist eren precioses...llàstima que jo de japonès ni fu...
Una abraçada!

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home