Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

23 abril 2006

També saben divertir-se!!

Si un terme definex el Japó és: l'ordre. Tot sembla estar al seu lloc, tothom sembla fer la seva feina a la perfecció, els trens arriben a l'hora, són pocs els que creuen els semàfors en vermell encara que no passin cotxes... Però dins d'aquest ordre, tenen espai pel desordre també, és a dir per la diversió, i quan surten a divertir-se són la hòstia. I si hi ha una característica que defineix els japonesos és la vergonya, però quan surten a divertir-se tot això queda a part i es desiniveixen totalment!
El passat divendres vam tenir una festa de benvinguda a la universitat i després vam a anar a "Apatrida", un local que el porten estudiants de la Universitat de Hokkaido de forma voluntària i on les vegudes són increïblement assequibles. Totes les copes costen 300yens, aproximadament uns 2 €.
Ens ho vam passar la mar de bé. Al final vam acabar brindant cada cop dient "chinchin" que és la forma en què els nens japonesos anomenen el penis!!