Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

21 febrero 2007

Virus japonès

Bé, avui havia d'anar a veure el mar gelat al nord de illa. De fet no és que es geli el mar aquí, però resulta que aquesta època de l'any baixen fins al Nord de Hokkaido grans plaques de gel procendents de les costes de Sibèria. Doncs, bé ja solen passar aquestes coses...el diumenge vaig agafar un refredat del 15, així que el gel les dances de les grues, i altres meravelles hauran d'aplaçar-se per algun altre any.
I si només fos això! La Fumiko m'ha fet posar una màscara per anar a la uni, no fos que cas que anés repartint el virus arreu! Aquí és molt comú això, però no us perdeu la fila que faig!

1 Comments:

At 9:28 p. m., Anonymous marina said...

0stres! si topés amb tu a una cantonada faria un bot...! A part de la fila...el més important és que et posis bo i puguis anar a veure les plaques de gel.
Una abraçada sense virus! :-)

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home