Bitàcola d'un japanòfil empedreït               日本の虜になったカタルーニャ人のノート

カタルーニャと日本の折衷した新人類である。こんな変わった人間の逸話、体験、思想などなどを語るためにこのブログを開いた。このブログを読むには時間を費やす価値がないですが、非常に暇をしている時、あまりにも退屈で死にそうな時だけでご覧いただければ嬉しく思います。 Sóc una nova espècie eclèctica entre el japonès i el català. Aquest és l'espai on aquest nou home narra les seves peripècies, experiències i pensaments. No crec que el que escrigui tingui massa valor, així que només que em llegiu en aquells moments que sembla que us hagueu de morir d'aborriment, jo ja em sentiré content.

10 abril 2006

CAFE VET



Porto pocs dies aquí però ja he fet alguns amics. Un d'aquests és el Dr. Oda que és veterinari. Té la consulta prop del nostre pis, però el més original del seu negoci és que una part és consulta i l'altra part és un cafè en què hi poden entrar animals. A més a més el Dr. Oda surt freqüentment en diaris i a la TV, perquè la seva consulta és especialista en psicologia canina. La seva germana prepara els pastissos que es venen en el cafè i la seva mare sol atendre als clients que van al cafè. Al juny ha d'anar a donar una sèrie de conferències a Hawai i vol que cada setmana fem una mica de conversa en anglès, ell a canvi m'ajudarà en la lectura del japonès.
Com que aquí a Sapporo no hi ha ni Mar Blau ni Gelateria... ara vaig al Cafe VET!!

2 Comments:

At 7:28 p. m., Anonymous Anónimo said...

Saps quina paraula m'ha fet obrir l'ull? pastissos! mmm, els deu fer boníssims (pren nota de la recepta..) Saps que per un moment he pensat que era un lloc on els animals hi podien anar a fer el refrigeri? (ja seria la bomba!..tema per una altra tesi).
Molts petons Biel!

P.D: per cert, has rebut el mail? (vaig perdre el paperet on tenia apuntada l'adreça i no sé si ho he fet bé...)

 
At 2:09 p. m., Anonymous Anónimo said...

Hola Biel, que tal? estic contenta de que tinguis nous llocs a on anar-hi, ara et falta trobar una fruiteria com la de Canet, fins aviat i molts petons.

Lluïsa

 

Publicar un comentario

<< Home